Ripensia s-a răzgândit în privinţa coborârii în Liga 3: „Continuăm în Liga...

Ripensia s-a răzgândit în privinţa coborârii în Liga 3: „Continuăm în Liga 2 în sezonul viitor”

0
DISTRIBUIȚI

La exact două săptămâni de la organizarea inclusiv a unei conferinţe de presă pe tema renunţării la postura de divizionară secundă, din vară, şi „coborârea” unui eşalon, cei de la „Ripi” anunţă contrariul.


Roş-galbenii s-au răzgândit cu privire la gândurile „negre” din luna martie.

Patronul Dumitru Mihu vorbea despre lipsa de perspective şi de sponsori ori susţinere pentru a continua la nivelul Ligii 2. „Singura cauză de a ne retrage din prim plan de la Liga 2 la Liga 3 e imposibilitatea de a ne realiza obiectivele”, spunea conducătorul pe 22 martie. Existau încă de atunci informaţii şi semne de întrebare dacă intenţia e cu adevărat reală. În acelaşi timp, s-a dat vina pe anunţul legat de retragere făcut jucătorilor înainte de jocul cu FC Braşov de către patronat, meci urmat de plecarea antrenorului Florin Fabian, pentru eşecul din teren, scor 2-3. Rezultat urmat chiar de un 0-3 la masa verde pentru folosirea suspendatului Zoran Mitrov. De asemenea, reacţiile după anunţul iniţial au fost foarte vehemente, vizibile şi pe celebra reţea socială.

Pe teren, Ripensia nu are emoţii cu privire la rămânerea în Liga 2, având 11 puncte avans faţă de locul de baraj ocupat chiar de braşoveni, în grupa B a play-out-ului.

Astăzi, pe pagina de Facebook oficială a clubului a fost postată doar imaginea de mai sus, cu mesajul: „Continuăm în Liga 2 în sezonul viitor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.