Rock american pe plaiuri timișorene: Marco Mendoza revine cu un concert de...

Rock american pe plaiuri timișorene: Marco Mendoza revine cu un concert de neratat

0
DISTRIBUIȚI

Binecunoscutul artist american Marco Mendoza va susține un concert în Timișoara joi în 14 aprilie, evenimentul fiind inclus în cadrul turneului său european, alături de el urmând să evolueze Tommy Gentry (Gun) – chitară și Kyle Hughes (Bumblefoot) – tobe.

Marco Mendoza și-a început cariera muzicală în 1989 și a făcut parte de-a lungul anilor dintr-o serie de formații precum Alias, Blue Murder sau Thin Lizzy, alături de care a început să cânte la chitară bass din 1994. Au urmat apoi turnee și albume alături de Ted Nugent sau Whitesnake, iar printre aparițiile sale memorabile se pot include și concertele sale alături de supergrupul The Dead Daisies, unde au mai cântat printre alții și Richard Fortus (Guns N’ Roses), Jon Stevens (INXS), Charley Drayton (The Cult), Alex Carapetis (Nine Inch Nails), Doug Aldrich (Whitesnake) sau Glenn Hughes ( Deep Purple).

Pe plan solo, Marco Mendoza a lansat mai multe albume discografice, cel mai recent fiind Viva La Rock (2018) și se pregătește pentru lansarea unui nou disc pe parcursul acestui an.


Dealtfel, primul single care anunță noul album al artistului , „Take It To The Limit” este prevăzut să apară pe platformele digitale în data de 15 aprilie, iar noul său album a fost înregistrat alături de producătorul danez Soren Andersen. Recent, melomanii au aflat și vestea constituirii unui nou supergrup care poartă numele de Iconic, unde alături de Marco Mendoza se află Nathan James (Inglorious), Michael Sweet (Stryper), Joel Hoekstra și Tommy Aldridge (Whitesnake).

Marco Mendoza alături de Adi Bărar la concertul susținut în Timișoara

Artistul american a cântat de mai multe ori în Timișoara

Marco Mendoza a cântat pentru prima oară în Timișoara în data de 31 martie 2017, la Club 30. În cursul aceluiași an Marco Mendoza a mai susținut un recital de neuitat în orașul nostru în incinta Reflektor Venue, în data de 14 octombrie, iar un an mai târziu, în data de 3 martie 2018, a avut un recital de succes în incinta The Note Pub. În cadrul acestui concert printre spectatori s-a numărat și regretatul Adi Bărar, liderul trupei Cargo, iar cei doi artiști au discutat cu această ocazie de o posibilă colaborare artistică. Ultima apariție a lui Marco Mendoza din Timișoara s-a desfășurat în data de 12 mai 2019 din nou la Reflektor Venue.

Concertul inclus în actualul turneu european al lui Marco Mendoza va avea loc joi, 14 aprilie, de la ora 20, la Casa Del Retro, iar în deschidere va evolua formația The Blues Doctors.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.