SCM Politehnica a părăsit antepenultima poziție. Alb-violeţii au câştigat un duel de...

SCM Politehnica a părăsit antepenultima poziție. Alb-violeţii au câştigat un duel de clasament la Bacău

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook (arhivă)

SCM Politehnica se întoarce cu toate punctele din Moldova. Handbaliştii alb-violeţi au învins-o în deplasare pe CSM Bacău, formaţie cu care a făcut schimb de locuri după rezultatul direct: 30-25!

Poli a dominat de la un capăt la altul meciul de azi.


La pauză avansul a fost tot de cinci goluri iar avansul bănăţenilor s-a mărit considerabil imediat, până la opt goluri diferenţă în partea secundă!

Vioara întâi în faţa porţii a fost acelaşi veteran Marius Sadoveac, autor azi a zece goluri pentru alb-violeţi. Ceilalţi marcatori ai lui Poli au fost: Neamţu (5 goluri), Păiuş, Chira, A. Dedu, Fenici, Cristescu, Moldovan (toţi câte 2 goluri), Trif, Cîmpan şi S. Ignat. Gazdele au punctat cel mai des prin Serhel (7 goluri).

În urma acestui rezultat Poli a urcat pe poziţia a 11-a, cu 19 puncte, în timp ce CSM Bacău a căzut pe 12, având în continuare doar 17 puncte. Pentru timişoreni urmează un meci mai greu, miercuri (19.15), la Sighişoara, acolo unde a ajuns să-şi dispute meciurile de pe teren propriu CSA Steaua după un dezacord cu proprietarii de la sala din Chiajna. Duelul contează pentru turul 2 al Cupei României. În campionat, următorul meci va fi tocmai pe 5 mai, acasă cu Vasluiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.