SCM Politehnica are zece jucători chemați „sub tricolor”. Trei dintre ei se...

SCM Politehnica are zece jucători chemați „sub tricolor”. Trei dintre ei se vor pregăti cu lotul de seniori

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica (arhviă)

SCM Politehnica trimite în continuare jucători la loturile naţionale. De această dată tinerii Ianus Dumitrescu, Antonio Bordeanu și portarul Claudiu Pal merg la reprezentativa de seniori pentru un stagiu de pregătire la finele săptămânii viitoare, în timp ce alţi şapte componenţi sunt selecţionaţi la tineret şi juniori.

La lot va pleca şi antrenorul Atilla Horvath, care va îndeplini iarăşi rolul de „secund” al naţionalei lui Xavi Pascual.


„Nu știu dacă ar trebui să ne surprindă convocările acestor tineri jucători la lotul de seniori. Cred că este o premieră pentru Timișoara să aibă atât de mulți jucători la echipele reprezentative. Este un semn că proiectul urcă, înseamnă că lucrurile pe care ni le-am propus încep să funcționeze. Ideea este de a avea răbdare. Eu sunt convins că echipa va arăta altfel din sezonul viitor. Să dea Dumnezeu să ne salvăm, căci acesta este obiectivul, și echipa va arăta cu totul și cu totul altfel”, a declarat Horvath.

Interii Ianus Dumitrescu și Antonio Bordeanu și portarul Claudiu Pal se prezintă la lot în perioada 6-9 aprilie pentru un stagiu centralizat. La lot merge şi kinetoterapeutul Politehnicii – Elian Apostol.

După finalul acestui cantonament, cei trei jucători și kinetoterapeutul vor rămâne în București, pentru pregătirea centralizată a lotului national de tineret (11-18 aprilie). Pe lângă ei, vor mai veni cinci handbaliști viola, Alexandru Moldovan, Raul Bote, Robert Cîtu, Vlad Chira și Darius Bran.

Aproximativ în aceeași perioadă (11-14 aprilie), lotul național de juniori se va antrena la Timișoara, cu portarul Alin Cozmaciuc și Mateo Roșca, printre cei convocați.

Mâine, SCM Poli întâlneşte Bacăul, în deplasare, de la ora 12.00, în timp ce miercuri se joacă la Sighişoara meciul de Cupă cu Steaua (ora 19.15). Alb-violeţii sunt antepenultimii în campionat, cu 16 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.