Seria fantastică a „leilor”, stopată de CSO Voluntari. SCM Timişoara ar fi...

Seria fantastică a „leilor”, stopată de CSO Voluntari. SCM Timişoara ar fi ajuns la zece victorii la rând

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Faceboo (arhivă)

SCM OHMA Timişoara s-a oprit la nouă victorii consecutive. Restanţa din etapa a 16-a, de pe teren propriu, cu a doua clasată – CSO Voluntari – a pus capăt seriei record. Ilfovenii s-au impus cu 90-77 în ciuda replicii „leilor”, care nu s-au dat bătuţi până la final.

Primul sfert s-a desfăşurat sub semnul echilibrului şi chiar dacă „leii” au avut avantaj pe final, oaspeţii s-au impus cu 18-16.


Ecartul avea apoi să crească pentru formaţia din Ilfov până la pauză. Sfertul 3 s-a reluat de la -9 pentru SCM OHMA, care s-a mai apropiat rapid la şase puncte, dar înaintea ultimelor zece minute misiunea părea extrem de grea, Barro şi compania distanşându-se la +14 (69-55).

Deşi diferenţa părea mare, pe final, bănăţenii au reuşit să se apropie, la doar două-trei posesii când mai erau două minute bune de joc (77-83). Dar triţa şi „liberele” lui Woods au făcut ca finalul să fie mai uşor pentru Voluntari.

Cel mai bun marcator al partidei a fost Alexandru Olah, cu 20 de puncte, realizator de double double cu cele 12 recuperări. El e totodată singurul jucător care ar putea ajunge de pe Bega la All Star Game-ul 2022, de la Oradea (20 aprilie), el fiind soluţie de back up în caz de indisponibilităţi în echipa nordului, una bazată pe jucători de la trei echipe: Cluj, Oradea şi Sibiu. Ceilalţi realizatori ai „leilor” astăzi au fost: Strong 19 puncte, Gajic 17, Komatina 8, Lilov 5, E. Petrescu 4, Mocriţchi 2, S. Stanciu 2. De partea cealaltă, coşgheterul Voluntariului a fost Ousmane Barro, cu 19 puncte.

În urma acestui eşec, „leii” au acumulat 41 de puncte, având 16 victorii şi nouă înfrângeri în sezonul de Liga Naţională. Sâmătă, 9 aprilie, tot de la ora 18.00 şi tot în sala „Constantin Jude”, e aşteptat Rapidul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.