Previzibil, SCM USAMVB Timişoara a zdrobit-o pe CSU Alba Iulia. 14 eseuri...

Previzibil, SCM USAMVB Timişoara a zdrobit-o pe CSU Alba Iulia. 14 eseuri pentru „lei”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: scmtimisoara.ro

SCM Timişoara nu a avut probleme cu modesta formaţie din Transilvania, grupare care în sezonul trecut activ în eşalonul secund, în prima rundă a Ligii Naţionale. CSU Alba Iulia a fost „sparring partner” în Ronaţ pentru deţinătoarea Cupei României. „Leii” s-au impus cu o diferenţă foarte mare şi pentru sportul cu balonul oval: 96-6!

Aşa cum era de aşteptat, sistemul gândit de federaţie a adus şi participante, pur şi simplu, în liga unică.


Formaţia din Alba Iulia nu putea emite pretenţii la Timişoara. Mai rău au pierdut cei de la Suceava la Cluj, cu altădată „Cenuşăreasa” SuperLigii, 133-6 pentru „U”! Aşadar e foarte greu de detectat cum e ajutat rugby-ul să progreseze prin soluţia FRR-ului din anul 2022.

Pentru conformitate marcatorii partidei au fost: Jipa – trei eseuri, Ștețco, Jgerenaia – câte două eseuri, Macovei, Tiqe, Manumua, Andrei Mureșan, Altiniok, Baloyi – câte un eseu, Alin Conacge – un eseu și 12 transformări, Jipa – o transformare. Oaspeții au înscris din două penalități ale lui Tandea.

De subliniat că primul eseu a venit după doar 38 de secunde, fiind marcat de Şteţco. „Ne așteptam să fim două echipe cu nivel de joc diferit, dar am ținut ritmul până la sfârșit și a ieșit bine. Am fost mulți tineri și mulți nou-veniți în teren și mă bucur că am putut marca, și unii, și alții”, a spus Corrado Ștețco.

Pe 1 mai, în schimb, „leii” au adevăratul examen al grupei A din LNR, meci în fief-ul rivalei din Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.