SCM USAMVB Timişoara se revede cu Ştiinţa Baia Mare la nicio lună...

SCM USAMVB Timişoara se revede cu Ştiinţa Baia Mare la nicio lună de la câştigarea finalei de la Bucureşti

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Rugby Romania / Facebook (arhivă)

SCM Timişoara se reîntâlneşte mâine cu rivala CSM Ştiinţa Baia Mare la doar patru săptămâni de la finala Cupei României, câştigată de bănăţeni pe arena „Arcul de Triumf”. De această dată duelul va fi în Maramureş şi va conta pentru runda a 2-a a Ligii Naţionale de rugby.

Noua competiţie aduce deja duelul direct cu „zimbrii” şi probabil singurul meci cu adevărat greu din grupa A a campionatului pentru SCM USAMVB.


La începutul lunii a fost 22-15 în capitală, dar datele vor fi diferite sâmbătă.

„Este o nouă competiție, un meci cu altă miză, dar extrem de important pentru noi. Băieții s-au antrenat foarte bine și în această săptămână și, dacă vom merge cu o atitudine corespunzătoare și vom respecta lucrurile pe care ne antrenăm, ne putem întoarce de acolo cu o victorie. Cu siguranță, vom întâlni un oponent cu mare dorință de victorie, dar avem capacitatea de a obține lucruri bune și în meciul acesta… Sunt mulțumit de nou-veniți, pentru că ei cresc de la săptămână la săptămână și asta se vede. O simt și ei, o simte și colectivul. Își vor primi șansa, fiecare dintre ei. Unii chiar la meciul de sâmbătă, poate mai repede decât se așteptau, însă este doar rezultatul muncii lor și își merită locul în echipă”, a declarat Valentin Calafeteanu, antrenorul principal al lui SCM USAMVB Timișoara.

Partida CSM Știința Baia Mare – SCM USAMVB Timișoara se joacă mâine, 30 aprilie, de la ora 13.30 (Rugby TV). Maramureşenii au stat în prima etapă, în timp ce timişorenii au trecut cu 96-6 de CSU Alba Iulia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.