SCM Timișoara joacă mai repede cu Miercurea Ciuc. „Leii” vor înfrunta în...

SCM Timișoara joacă mai repede cu Miercurea Ciuc. „Leii” vor înfrunta în sferturile play-off-ului ocupanta locului 3

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM Timişoara încheie joi sezonul regular cu un meci pe teren propriu în compania celor de la CSM VKSC Miercurea Ciuc. Indiferent de rezultat „leii” vor încheia prima parte a sezonului pe poziţia a 6-a, ceea ce le va aduce o înfruntare în faza următoare cu ocupanta locului 3, loc încă disputat.

Iniţial, jocul cu harghitenii era programat vineri, însă cluburile au căzut de acord să joace cu o zi mai devreme.


În ianuarie, în meciul din deplasare cu Ciucul, alb-violeţii au înregistrat o surpriză neplăcută, cedând cu 63-72.

„Un meci pe care trebuie să-l tratăm serios, ca pe oricare altul. După cum se știe, la Ciuc am reușit o… „performanță” nu foarte bună. Eu, unul, încă am în minte acel meci și cred că trebuie să intrăm montați pe teren și să le arătăm cine suntem cu adevărat. Suntem o echipă cu parcurs bun la acest final de sezon regular, o echipă în formă, mai ales când concentrarea este la cote ridicate și urmăm planul de joc al antrenorului”, a declarat Edward Petrescu.

Tânărul jucător român are medii de 2,6 puncte și 1,5 recuperări, în 11 minute jucate/partidă la Timişoara. „Sunt foarte mulțumit că am reușit să-mi cresc nivelul, de la meci la meci. Încerc să ajut echipa cât de mult pot, în special în apărare și la recuperări, pentru că atacul știu că o să vină. Nu faza ofensivă este focusul meu, în acest moment”, a conchis acesta.

Meciul cu Ciucul se dispută joi, 28 aprilie, de la ora 18.00, la sala „Constantin Jude”. În funcţie de celelalte rezultate bănăţenii (46 pt.) vor înfrunta mai întâi în play-off Voluntariul, Oradea ori Piteştiul. Primele două au meci direct în Ilfov, cealaltă joacă la Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.