Senatorul Răducanu, atac la USR care are „o tactică absurdă și irațională...

Senatorul Răducanu, atac la USR care are „o tactică absurdă și irațională care nu ajută în niciun fel cetățeanul român”

0
DISTRIBUIȚI
Senatorul PSD de Timiș, Sebastian Răducanu, a acuzat USR că vrea să blocheze „scăderea facturilor românilor, abordând o tactică absurdă și irațională care nu ajută în niciun fel cetățeanul român”.


Asta după ce partidul condus de Cătălin Drulă a atacat, la Curtea Constituțională a României, proiectul de lege al PSD privind finalizarea hidrocentralelor din ariile protejate.
„Fără niciun fel de motiv logic, USR împiedică creșterea capacității României de a produce energie curată și la un preț scăzut. Hidrocentralele Răstolița, Bumbești și Dumitra sunt construite în proporție de peste 90%, așadar demersul USR nu ar îmbunătăți cu nimic protejarea mediului în zonele respective”, a scris senatorul.
Răducanu a concluzionat că „practic, acești domni foarte bine pregătiți, care au arătat tot ce pot, cât timp au fost la guvernare, consideră că protejează mediul prin abandonarea unor centrale, nu prin punerea lor în funcțiune, cu respectarea normelor de protecție a mediului. O asemenea gândire împiedică dezvoltarea țării și a binelui tuturor!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.