Șoferi drogați, depistați la volan de Poliția Rutieră, în Timișoara

Șoferi drogați, depistați la volan de Poliția Rutieră, în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1452402453">

Polițiștii timișoreni continuă să depisteze în trafic șoferi aflați sub influența unor substanțe interzise.

Miercuri, în jurul orei 17:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe strada Grigore Alexandrescu din Timișoara, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani.

În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive (amfetamină), acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

De asemenea, în 7 aprilie, în jurul orei 01:15, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe strada Marginii din Timișoara, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 de ani.

Testarea cu aparatul Drugtest a arătat că tânărul a consumat tot amfetamină, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe numele șoferilor au fost întocmite dosare penale pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.