Stand educativ amenajat de RETIM și ADID în Parcul Primăverii. Se oferă...

Stand educativ amenajat de RETIM și ADID în Parcul Primăverii. Se oferă premii

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1418320001">

Compania RETIM și ADID Timiș au pregătit un spațiu de informare, recreere și joacă în Parcul Primăverii. De vineri, 15 aprilie, până joi, 21 aprilie reprezentanții acestora sunt acolo și vă așteaptă în incinta Muzeului Satului Bănățean!

„Vine, vine, primăvara… și, odată cu ea, și noi venim în ajutorul ei! Pentru că ne place natura și florile ne-ncântă am venit de peste șapte mări și șapte țări și am pregătit un atelier interactiv pentru cei mici.

Prichindei și adulți, deopotrivă, sunt așteptați la colțul nostru verde pentru a învăța împreună, într-un mod interactiv și creativ, cum se menține natura curată și de ce e bine să știm cum se face colectarea separată a deșeurilor într-un mod corect. Prin aceste activități ne propunem să dezvoltăm și să consolidăm comportamente responsabile și prietenoase cu mediul.

Am pregătit pentru copii jocuri educative și interactive pe platforma Kahoot!, cu scopul de a trezi interesul acestora față de colectarea separată și cum ne ajută aceasta să apărăm și să menținem natura mai curată. De asemenea, invităm toți micii Picasso să picteze cu noi pe diferite materiale și să dea frâu liber imaginației!”, transmit reprezentanții ADIS Timiș.

Distracția va fi mare, spiritul competitiv lăsat liber să se alăture și el, iar premiile sunt și ele pe măsură! Pentru cei mai implicați, activi și rapizi participanți, organizatorii au pregătit recompense numai bune pentru viitorii aventurieri și noile lor misiuni!

„Alătură-te nouă în aceste șapte zile și hai să pornim împreună într-o aventură educativă, plini de energie și voie bună”, a mai transmis ADID.

Programul este următorul:

Vineri: 16:00-20:00

Sâmbătă: 15:00-20:00

Duminică: 15:00-20:00

Luni: 17:00-20:00

Marți: 17:00-20:00

Miercuri: 17:00-20:00

Joi: 17:00-20:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.