Subprefectul Drăgănescu suspectează un „cartel al cărnii de miel” într-o piață din...

Subprefectul Drăgănescu suspectează un „cartel al cărnii de miel” într-o piață din Timișoara

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-647900425">

Subprefectul liberal Ovidiu Drăgănescu a mers azi prin piețele Timișoarei și a constatat că prețul cărnii de miel este cel mai ridicat din țară.

„În timp ce, de exemplu, la Sibiu este 45 lei sau la Turnu Severin – 35 lei, în Piața Badea Cârțan este un cartel al tuturor vânzătorilor – 50 lei pe linie. Nici mai mult, nici mai puțin! Cei de la Piețe SA ar trebui să verifice posibilele înțelegeri între comercianți și să stimuleze concurența. Altfel, clienții îi vor bănui de dezinteres sau chiar de acceptare a acestor practici neconcurențiale”, este de părere reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Acesta îndeamnă instituțiile statului să-și facă treaba.

„Sper ca acțiunile de control care se fac înainte de sărbătorile pascale, în coordonarea Poliției Române și la care participă DSVSA, Protecția Consumatorului, Jandarmeria sau DSP vor asigura cadrul legal de desfășurare a acestor activități comerciale, precum și respectarea condițiilor sanitare prevăzute de normele legale”, a mai precizat subprefectul Ovidiu Drăgănescu.

3 COMENTARII

  1. Poate gasiti un cartel si la cei care vand energie si carburanti. Nu stim , doar zicem. Poate va ganditi sa faceti si acolo controale. Doar zicem, ce ziceti ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.