Subprefectul Ionescu, mesaj tăios pentru Fritz: „Nu vă mai dați în spectacol,...

Subprefectul Ionescu, mesaj tăios pentru Fritz: „Nu vă mai dați în spectacol, ignorând problemele Timișoarei!”

2
DISTRIBUIȚI

Subprefectul social-democrat Sorin Ionescu a reacționat destul de dur după ce primarul Dominic Fritz a urcat, duminică seara, pe scena sălii Capitol în calitate de solist la spectacolul de Florii organizat de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Fritz a interpretat o melodie din repertoriului regretatului solist Petrică Moise, „Iorgovan frumoasă floare”.

„În timp ce orașul este sufocat de mizerie, în timp ce copiii noștri nu au unde să se joace, în timp ce tramvaiele circulă mai rar decât avioanele, în tot acest timp primarul Timișoarei cântă, iar scena unui templu al culturii locale se cutremură.


Am înțeles cu toții gafa închirierii Filarmonicii pentru un „altfel” de concert și că acum, probabil, s-a dorit o „spălare a rușinii””, a comentat Ionescu.

Subprefectul a făcut un apel către Fritz ”pe care îl rog să își ia în serios rolul de primar! Curățați orașul, rezolvați problema apei calde, oferiți cetățenilor condiții decente de a locui în Timișoara și turiștilor o capitală culturală europeană, fără să ne facem de râs!”.

2 COMENTARII

  1. Lui Fritz ii era ciuda pe Jador, de asta nu l-a lasat sa cante, Fritz tinea sa ne arate ce poate el pe scena. Daca avea curaj, il lasa si pe Jador sa cante , sa vedem un fel de concurs. Dar Fritz nu stie sa joace corect. Asa a facut mereu. Daca se voia roman , trebuia sa cante „Desteapta-te romane”, nu imnul Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.