Tânăr surprins de polițiștii locali în timp ce „împușca” PET-uri în parcarea...

Tânăr surprins de polițiștii locali în timp ce „împușca” PET-uri în parcarea Stadionului „Dan Păltinișanu”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-143456031">

Polițiștii locali aflați în patrulare marți seara, în jurul orei 23.40, în zona Stadionului „Dan Păltinișanu”, au observat câțiva tineri, aflați lângă un autoturism din parcare, care aveau o armă.

Când s-au apropiat de ei, au constatat că unul dintre aceștia trăgea cu o pușcă, care părea a fi de tip airsoft, în PET-uri și pahare de unică folosință. La vederea patrulei, acesta a încercat să ascundă arma.

Agenții l-au identificat în persoana lui L.V.F., de 22 de ani, din Timișoara. Acesta a declarat că arma aparține unuia dintre prietenii săi, cu care se afla în parcare, nerealizând pericolul la care îi poate expune pe cei din jur trăgând cu pușca respectivă.

Tânărul a fost preluat de polițiștii locali și predat pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 2.

„Potrivit normelor metodologice de aplicare a Legii 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor, desfășurarea unor activități sportive sau de agrement pe domeniul public, ce implică portul și folosirea replicilor de arme tip airsoft sau a dispozitivelor paintball, este permisă doar cu acordul autorităților publice locale, dacă locul nu este frecventat de populație, perimetrul este semnalizat, unitatea de poliție competentă teritorial este înștiințată, iar persoanele participante sunt echipate corespunzător”, au transmis, miercuri, reprezentanții Poliției Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.