Tragedie în Ardeal. Șase persoane, între care patru copii, găsite moarte într-o...

Tragedie în Ardeal. Șase persoane, între care patru copii, găsite moarte într-o casă cuprinsă de incendiu

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Șase persoane, între care patru copii, au fost găsite moarte, duminică dimineața, într-o casă din Turda, cuprinsă de un incendiu. Un singur copil în vârstă de 14 ani a supraviețuit tragediei. Autoritățile au declanșat Planul roșui de intervenție.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din Turda și Cluj-Napoca au intervenit duminică dimineața cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci ambulanțe SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din Turda.

Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor.

La ora 6:05 a fost declanșat Planul roșu de intervenție.

Unul dintre copii, un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ.

Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru nici unul dintre aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.