Un pacient a luat foc pe masa de operație, la Spitalul Județean...

Un pacient a luat foc pe masa de operație, la Spitalul Județean din Timișoara UPDATE Polițiștii fac cercetări

0
DISTRIBUIȚI

Un pacient a luat foc în timpul unei intervenții chirurgicale făcute la Spitalul Județean din Timișoara.

Potrivit primelor informații, un pacient de 84 de ani a luat foc în timpul unei intervenții care viza extirparea unei tumori.


Incidentul a avut loc vineri într-o secție a Spitalului Județean din Timișoara.

Se pare că flăcările au apărut în urma unei reacții chimice între substanțele folosite de medici și oxigen.

Pacientul a suferit arsuri pe aproximativ 5% din suprafața corporală, inclusiv pe față. Totuși, se pare că este în afara oricărui pericol. În acest moment, bărbatul este intubat.

Medicul care făcea intervenția chirurgicală a reușit să stingă flăcările. El are arsuri la mână. Conform procedurii, incidentul va fi anchetat de conducerea unității medicale.

UPDATE Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări. „Cu privire la incidentul din data de 31 martie 2022, care a avut loc la un spital din Timișoara, în care un pacient a suferit arsuri pe corp în timp ce se afla într-o operație, azi, 01 aprilie 2022, polițiștii Secției 2 Poliție Timișoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt cât și a împrejurărilor care au dus la acest incident”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.