Victorie în instanță pentru Primăria Timișoara, în privința schimbării Consiliului de Administrație...

Victorie în instanță pentru Primăria Timișoara, în privința schimbării Consiliului de Administrație al Horticultura SA

0
DISTRIBUIȚI

Administrația a câștigat în instanță după ce fostul șef al Horticultura SA a reclamat schimbarea ilegală a conducerii.

Primarul Timișoarei a precizat, luni, că „fostul Consiliu de Administrație al Horticultura, o societate cu foarte multe probleme, a depus, la finele anului trecut o acțiune în instanță.


Membrii acestuia erau nemulțumiți că am considerat că nu mai putem continua așa. Și nu cu ei. Ceea ce a văzut un oraș întreg – spații verzi abandonate, lipsa de implicare în crearea de noi zone verzi, bani risipiți pe amenajări îndoielnice, neimplicarea specialiștilor în îngrijirea patrimoniului verde al orașului – nu a văzut conducerea societății. Așa că ne-am asumat revocarea membrilor din consiliu și, ulterior, demiterea directorului”.

Dominic Fritz a mai transmis că instanța a dat câștig de cauză municipalității și a decis că schimbarea Consiliului de Administrație al Horticultura s-a făcut legal.

„Cârdășia politică face ca orice pas de reformă pe care îl facem să întâmpine o rezistență agresivă, pentru că tăiem accesul la resurse și oprim risipa banilor publici. Faptul că deranjăm îmi arată că suntem pe drumul cel bun. Acum avem un consiliu nou și un nou director interimar, care au început să facă ordine, la propriu. Horticultura va fi din nou societatea care ne va face mândri de orașul florilor, indiferent cu cât de multe procese vor încerca să ne oprească”, susține Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.