Zeci de șantiere din oraș, verificate de Poliția Locală Timișoara. Cea mai...

Zeci de șantiere din oraș, verificate de Poliția Locală Timișoara. Cea mai mare amendă, în zona Modern

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1934114727">

Polițiștii locali continuă să verifice șantierele din Timișoara pentru a vedea dacă deșeurile sunt gestionate corect.

Astfel, în ultimele 15 zile au fost efectuate verificări și reverificări zilnice la 42 de șantiere din oraș.

În urma controalelor, polițiștii au dat șase amenzi în valoare de 9.500 de lei pentru fapte precum murdărirea străzilor, neluarea măsurilor de amenajare a rampelor pentru spălarea roților, depozitarea direct pe trotuar de materiale de construcții în zone precum str. Marin Constantin – Torontalului, Ion Ionescu de la Brad, Marginii – Aradului, str. Ion Românu, Tristan Tzara, Măgura.

O societate care a deschis un șantier pe strada Renașterii a fost sancționată cu 20.000 de lei pentru gestionarea neconformă a deșeurilor.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice să se informeze și să ia toate măsurile legale privind gestionarea deșeurilor din construcții, pentru a evita astfel aplicarea de sancțiuni contravenționale drastice, mai ales că aceste verificări rămân în atenția polițiștilor locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.