Ziua Mondială a Dansului, celebrată de Teatrul Național Timișoara cu spectacolul „Prin...

Ziua Mondială a Dansului, celebrată de Teatrul Național Timișoara cu spectacolul „Prin vis”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1981429697">

Teatrul Național Timișoara aniversează Ziua Mondială a Dansului, sărbătorită de patru decenii în întreaga lume ca urmare a unei inițiative a Institutului Internațional de Teatru din cadrul UNESCO, cu spectacolul „Prin vis”, care va avea loc în 29 aprilie, de la ora 19:00, la Sala 2.

Teatrul timișorean experimentează de peste un deceniu teatralitatea dansului, iar actorii acestuia susțin partituri coregrafice complexe în mai multe spectacole aflate în repertoriu. Este și cazul spectacolului „Prin vis”, un spectacol de teatru-dans aflat la intersecția celor două arte, în care un vechi Cadillac anulează granițele dintre realitate și ficțiune și deschide drumul către fascinantele povești din jurul său.

Spectacolul, parte a programului MixART, este semnat de Pál Frenak, celebru coregraf european, iar distribuția îi reunește pe actorii Laura Avarvari, Cătălin Ursu, Mara Opriș, Alina Ilea, Flavia Giurgiu, Daniela Bostan, Darius Zet, Raul Lăzărescu, Ionuț Iova și Răzvan Ciocoi.

Biletele pot fi procurate pe tntimisoara.com sau de la Agenția de bilete a teatrului.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.