Accident grav pe o șosea din Banat. Un bărbat a murit după...

Accident grav pe o șosea din Banat. Un bărbat a murit după ce două mașini s-au ciocnit frontal

0
DISTRIBUIȚI

Grav accident de circulație în această dimineață, pe DN 58, la ieșirea din localitatea Soceni spre Brebu, în județul Caraș-Severin. La fața locului s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Reșița, alături de un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.


La sosirea echipajelor de urgență, unul dintre șoferi era încarcerat în mașină, inconștient. Din nefericire, medicii nu au mai avut ce să facă pentru acesta.

„Din primele cercetări, în timp ce un bărbat de 65 de ani conducea un autoturism din direcția Brebu spre Soceni, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de aceeași vârstă. Conducătorul autoturismului care circula din direcția Brebu a fost preluat de către echipajul Serviciului de Ambulanță și transportat la spital, ulterior fiind declarat decesul acestuia. Conducătorul celuilalt autoturism a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Sursa foto: ISU Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.