Acțiune-fulger a polițiștilor locali în piața din Calea Lipovei. Nereguli descoperite la...

Acțiune-fulger a polițiștilor locali în piața din Calea Lipovei. Nereguli descoperite la toți comercianții, amendă inclusiv pentru Piețe SA (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2053031390">

Agenții Poliției Locale Timișoara au acționat astăzi în piața agro-alimentară din Calea Lipovei, unde au fost constatat nereguli grave.

„Polițiștii locali au organizat acțiunea cu efective mărite, ca urmare a verificărilor efectuate de-a lungul timpului care nu au fost remediate de cei responsabili. Astfel, la toți comercianții de la mese, fie persoane fizice autorizate, persoane juridice sau producători agricoli au fost găsite nereguli, respectiv fie nu aveau contracte de închiriere a meselor pe care și-au expus marfa, fie aveau contracte dar au ocupat în plus și alte mese, dar și pentru alte nereguli. Cei 12 comercianți au fost sancționați cu 17 amenzi în valoare de 500 lei fiecare. De asemenea, administratoarea pieței a încasat nouă sancțiuni de câte 400 lei fiecare deoarece a permis ocuparea meselor fără a încasa taxele aferente. Societatea Comercială Piețe SA a fost sancționată cu amendă de 2.500 lei pentru neîntreținerea curățeniei în perimetrul spațiului alocat vânzării la punctul de precolectare a deșeurilor. Reprezentanții a cinci societăți comerciale au fost invitați cu documentele firmelor la Poliția Locală pentru verificarea acestora, alți doi fiind sancționați cu 600 lei pentru lipsa acord sediu fix și terasă”, a transmis Poliția Locală Timișoara într-un comunicat.

Nu au scăpat nici mașinile din zonă, polițiștii locali aplicând un număr de 17 colante autovehiculelor parcate neregulamentar, în timp ce patru conducători auto fiind sancționați la fața locului.

Poliția Locală Timișoara a precizat că verificările vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.