Akua Naru, Subcarpați, Vama, Otros Aires și alți artiști susțin concerte la...

Akua Naru, Subcarpați, Vama, Otros Aires și alți artiști susțin concerte la sfârșitul acestei săptămâni, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

În acest sfârșit de săptămână, Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara devine gazda unui eveniment care aduce laolaltă muzica, gastronomia şi divertismentul, în cadrul The Carnival, care se va desfăşura în perioada 20 – 22 mai. Pe cele trei scene de la fața locului vor urca peste 20 de artiști naționali și internaționali iar în cadrul evenimentului vor exista o serie de street performers și numeroase spaţii dedicate diverselor activităţi de relaxare şi distracţie.

În cadrul ediției din acest an vor susține recitaluri VAMA, Akua Naru, Subcarpaţi, The Motans, Otros Aires, The Mono Jacks, Deliric X Silent Strike, Robin and the Backstabbers, Cred că sunt extraterestru, Argatu, Basska, Om la lună, Balkan Taksim, Gojira & Planet H, Vlad Dobrescu DJ Set şi alţii.

Otros Aires, una dintre cele mai populare trupe electro-tango din Argentina, va susține un concert live în cadrul evenimentului.


Un proiect muzical născut în Barcelona în 2003 din inițiativa muzicianului si arhitectului argentinian Miguel di Genova, Otros Aires și-a propus o remodelare a ritmurilor clasice argentiniene cu mijloacele muzicii electronice moderne, armonizând structuri de la început de secol XX cu linii melodice si versuri din secolul XXI.
Proiectul a editat șase albume de studio, un album live și un DVD documentar și a adunat până în prezent concerte în peste 250 de orașe din Europa America. Muzica lor a putut fi auzită in emisiuni TV precum „Dancing with the Stars” și „America’s Got Talent” sau în programul britanic „Strictly Come Dancing”. În 2018, Otros Aires a fost recunoscut de administrația locală din Buenos Aires drept un proiect muzical definitoriu pentru patrimoniul cultural argentinian.

Pe numele ei adevărat Latanya Hinton, Akua Naru e o solistă de hip hop care a terminat facultatea în Pennsylvania, şi a avut ocazia să călătorească destul de des în locuri ca Africa sau China. Solista este binecunoscută publicului timișorean având în vedere că a mai fost prezentă în zona noastră în luna iunie 2013 în defunctul club Setup Venue, în iulie 2015 la evenimentul Backyard Weekend desfășurat la Kilometrul 6 pe șoseaua Timișoara – Arad, în luna iunie a anului 2016 la Herneacova, în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Music Travel și în 2018 la evenimentul Vest Fest, desfășurat la Shopping City Center.

Programul detaliat al concertelor incluse în The Carnival se poate consulta aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.