Amenzile nu-i potolesc pe tinerii din Timișoara amatori de drifturi în miez...

Amenzile nu-i potolesc pe tinerii din Timișoara amatori de drifturi în miez de noapte

1
DISTRIBUIȚI

Turarea motoarelor și distracția prin derapaje și frânări bruște, de natură să tulbure liniștea locuitorilor orașului pe timp de noapte au devenit, se pare, distracție de weekend pentru unii tineri din Timișoara, conform Poliției Locale.

Astfel și în acest sfârșit de săptămână, un bărbat de 28 de ani a fost depistat de polițiștii locali turând motorul și făcând drifturi în zona Stadionului Dan Păltinișanu.


„Acesta a fost surprins azi-noapte, în jurul orei 03:00,  turând motorul și făcând drifturi cu autoturismul BMW de care îl conducea în parcarea Stadionului. El a fost sancționat conform HCL 371/2007 cu amendă de 800 lei”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Instituția reamintește că, „folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, pe domeniul public, în scop de divertisment și fără aviz”, reprezintă contravenție și se sancționează cu amendă de la 800 la 2.500 lei. Timișorenii care sunt deranjați de astfel de situații, le pot semnala la numerele de telefon ale Dispecratului Poliției Locale Timișoara, 0256.968 sau 0256.246.112.

1 COMENTARIU

  1. dar contra celor ce turează la max. prin tunelul Bastion+ prin fața Clinicii de Maxilo, puncte Cardinale?
    Politia ZERO… masuri de preventie contra soferii derbedei. Vestul Salbatic. Sefii din Politie, toti numiti de partide, toti niste incapabili, POLITRUCI NEPASATORI. La fel ca PREFECTUL+Primarul. Deși TOȚI au ATRIBUTII privind ORDINEA, SIGURANTA si LINISTEA din urbe. Nu doar linga stadion!
    pe Take Ionescu gonesc si accelereaza ca dementii,
    fara nicio opreliste din partea autoritatilor. Stat aflat in DISOLUTIE. Capitala COCALARILOR, nu a Culturii… gratie NEPASARII POLITIEI
    asteptăm sa moara alți pietoni nevinovati?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.