Anna Lesko și timișoreanul GIM au lansat o piesă inspirată din folclorul...

Anna Lesko și timișoreanul GIM au lansat o piesă inspirată din folclorul ucrainean, „Guleala”

0
DISTRIBUIȚI
Raperul timișorean GIM a lansat o piesă nouă alături de Anna Lesko

Solista Anna Lesko a lansat o nouă piesă care poartă numele de „Guleala”, alături de timișoreanul GIM, cel care a impresionat o întreagă țară anul trecut la Românii au talent.

Piesa inspirată din folclorul ucrainean a fost produsă de Costi Ioniță, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu. De altfel, Costi și Alex sunt echipa cu care Anna a lucrat în ultimii ani, aceștia aducând pe piață unul dintre cele mai cunoscute hit-uri – Ivanko! „Guleala” este o piesă în română și ucraineană și aduce publicului o frumoasă poveste de dragoste, ce își păstrează intensitatea indiferent de obstacolele prin care a trecut.

Încântat de această colaborare, GIM spune: „Această piesă este o promisiune pentru mine, mesajul ei, versurile sunt o promisiune pentru mine.


Iar refrenul mă mișcă cel mai tare și mă duce cu gândul la persoana iubita. O piesă pe dans, o piesă liniștită și plină de emoție”.

Tmișoreanul Ghintan Ion Mihai, cu numele de scenă GIM, cel care i-a cucerit pe jurații concursului „Românii au talent“ cu prestațiile sale care i-au adus locul secund și un premiu de 20.000 de euro a lansat mai multe piese de succes. Povestea de viață a timișoreanului care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au Talent este una ca-n filme. A fost abandonat într-un orfelinat atunci când avea doar 9 luni și cu toate că a trăit în niște condiții îngrozitoare, a absolvit liceul de muzică din Timișoara. Muzica i-a fost singurul refugiu atunci când îi era cel mai greu. Gim a ajuns să joace în serialul Hackerville, produs de HBO, iar cu câțiva ani în urmă, a participat la un eveniment inclus în programul „De-a arhitectura în școala mea”, desfășurat în incinta Liceului Ion Vidu, prin care curtea interioară a școlii și structura metalică a ceea ce, cândva, era o scenă, au fost readuse la viață și repuse în funcțiune atât în folosul școlii, cât și pentru comunitatea artistică din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.