Aprecieri pentru muzica timișorenilor de la 8LightMinutes: apariții la festivalul VIBE și...

Aprecieri pentru muzica timișorenilor de la 8LightMinutes: apariții la festivalul VIBE și în deschiderea celei mai cunoscute trupe de rock alternativ din Ungaria

0
DISTRIBUIȚI

Membrii formației timișorene 8LightMinutes au parte de o serie de aprecieri din partea melomanilor îndrăgostiți de muzica rock.


Recent, formația a participat la un concurs organizat pe o rețea de socializare în urma căruia trupa va susține un concert în cadrul festivalului VIBE care va avea loc la Târgu Mureș în perioada 4 – 7 iulie, unde printre invitați se mai află Jonas Blue, Riton, Majka & Kurtis, Burak Yeter, Sigma, Nervo, Regard, Tankcsapda sau Bagossy Brothers Company.

O altă veste cât se poate de bună pentru trupa timișoreană este aceea că pe data de 13 mai, formația a fost invitată să susțină un recital în Ungaria, în deschiderea celei mai cunoscute formații de rock alternativ din țara vecină, 30Y, evenimentul urmând să se desfășoare în orașul Szentes.

Trupa timișoreană a luat naștere sub titulatura de Funky Hats, schimbându-și apoi numele în 8Light Minutes și a lansat albumul de debut „Ébredj fel / Wake up”. printr-un concert care a avut loc în luna iulie a anului trecut în curtea cinematografului Arta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.