Artă în sprijinul persoanelor defavorizate: “3 Artiști – 3 Compas”

Artă în sprijinul persoanelor defavorizate: “3 Artiști – 3 Compas”

0
DISTRIBUIȚI

A treia ediție a expoziției de artă cu scop caritabil: “3 Artiști – 3 Compas”, mai poate fi vizitată mâine, 28 Mai 2022, la Centrul Multifuncțional Bastion.

Expun lucrări artiștii plastici Constantin Răducan, pictură, Bogdan Nueleanu, sculptură, Daliana Iacobescu, fotografie.


Toate operele expuse sunt cu vânzare, o parte din fondurile strânse fiind destinate unui proiect caritabil important – Casa 3 Compas din Văliug.

Asociația Trei Compas, inițiatorul și organizatorul evenimentului, funcționează din anul 2015 și are ca scop implicarea în comunitate prin demersuri / acțiuni educative, sprijinirea persoanelor cu dizabilități, sprijinirea categoriilor de persoane defavorizate.

Din anul 2018 Asociația Trei Compas a început dezvoltarea unui centru multifuncțional pentru comunitate, “Casa 3 Compas” din Văliug. Până în prezent, Casa 3 Compas a găzduit activități de: tabără școlară, tabără de creație, tabără de artă, evenimente, cursuri, întruniri moto. Periodic, Asociația Trei Compas a organizat sau a pus la dispoziție organizatorilor locația în vederea desfășurării de activități pentru persoane cu dizabilități, copii din centre de plasament sau categorii defavorizate de persoane, cu titlu gratuit.

Expoziția mai poate fi vizitată, duminică,  între orele 10-18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.