Asociația GAL Timișul de Centru, recunoscută de Guvern ca fiind de utilitate...

Asociația GAL Timișul de Centru, recunoscută de Guvern ca fiind de utilitate publică

0
DISTRIBUIȚI

Asociația Grupul de Acțiune Locală Timișul de Centru, care include 14 localități din Timiș și una din Caraș-Severin, a obținut statutul de asociație de utilitate publică, în baza Hotărârii Guvernului Nr. 581 din data de 28 aprilie 2021.

„Înființată la finalul anului 2014, Asociația Grupul de Acțiune Locală Timișul de Centru este o organizație non-guvernamentală, fară scop lucrativ, cu personalitate juridică, constituită în temeiul O.U.G.


26/2000 cu privire la asociații și fundații și este este responsabilă de implementarea acțiunilor din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a teritoriului și de îndeplinirea obiectivelor asumate prin intermediul acesteia și va asigura calitatea implementării Strategiei de Dezvoltare Locală pentru o bună funcționare a întregului sistem de management, a corectitudinii și conformității punerii în aplicare a Strategiei de Dezvoltare Locală a Microregiunii Timișul de Centru”, a transmis asociația.

Teritoriul acoperit de Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Timişul de Centru include 15 localităţi, din care 14 localităţi, două oraşe – Ciacova şi Buziaş şi 12 comune – Tormac, Sânmihaiu Român, Moşniţa Nouă, Niţchidorf, Şag, Parţa, Giroc, Ghiroda, Chevereşu Mare, Giulvăz, Sacoşu Turcesc şi Peciu Nou fac parte din judeţul Timiş şi o localitate – Comuna Vermeş care face parte din judeţul Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.