Avertismentul prefectului: „Dau termen o lună de zile Primăriei Timişoara să taie...

Avertismentul prefectului: „Dau termen o lună de zile Primăriei Timişoara să taie buruienile, iarba şi să se ocupe de îngrijirea parcurilor”

1
DISTRIBUIȚI

Mihai Ritivoiu a lansat un avertisment, în calitate de reprezentant al guvernului în teritoriu, către Primăria Timișoara, reclamând starea deplorabilă a parcurilor din oraș, dar și alte probleme legate de salubritate și spații verzi.

„Dau termen o lună de zile Primăriei Timişoara să taie buruienile, iarba şi să se ocupe de îngrijirea parcurilor! Pe lângă aspectul dezolant, creşterea vegetației favorizează înmulțirea căpuşelor şi a țânțarilor.


Nu stăm bine nici la capitolul ambrozie. Având în vedere că după amenda primită de la Garda de Mediu la începutul anului reprezentanții Primăriei în frunte cu primarul au ieşit pe străzi pentru curățarea noroiului şi a frunzelor, deduc că aceştia ştiu doar de frică. Drept urmare, am anunțat în conferința de presă de astăzi că voi dispune Gărzii de Mediu să efectueze un control la spațiile verzi din Timişoara în luna iunie. Până în 1 Iunie, de Ziua Copilului, au timp să se pună la punct. Mi-e jenă că acestea sunt subiectele în care Prefectura trebuie să se implice în Timişoara anului 2022: noroi, frunze moarte, tăierea ierbii”, a transmis prefectul numit de PSD.

1 COMENTARIU

  1. Doar ăsta e modelul care poate avea rezultate în fruntea administrației balcanice. Altfel dorm pe ei cu anii funcționarii și directorii de prin Primării

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.