Bărbat din Banat, dat dispărut. Dacă îl vezi, sună la 112

Bărbat din Banat, dat dispărut. Dacă îl vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin caută un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a plecat de la o stângă de pe raza comunei Pojejena şi nu a mai ajuns în localitatea de domicilu – sat Prilipeţ, comuna Bozovici.

Sau Ion a fost văzut ultima oară în seara zilei de 2 mai, lipsa sa fiind constatată în cursul zilei de 3 mai, fiind posibil să fi plecat către domiciliul său.


Poliţia Orașului Moldova Nouă a fost alertată astăzi în legătură cu dispariţia bărbatului. A fost anunțată familia, dar până la acest moment bărbatul nu a ajuns în localitatea de domiciliu.

Semnalmentele acestuia sunt: înălțime 1,70 cm,  constituție astenică, păr cărunt, poartă barbă. Nu se cunoaște cu ce a fost îmbrăcat la momentul plecării.

În urma sesizării au fost constituite echipe de polițiști care au făcut verificări în zona comunei Pojejena fără a fi identificat până în prezent.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.