Care sunt soluțiile de a plăti factura ENEL fără a sta la...

Care sunt soluțiile de a plăti factura ENEL fără a sta la coadă. Avantajele contului MyEnel

0
DISTRIBUIȚI

Ioana Krekan, manager Facturare și Activare în cadrul ENEL România, a explicat care sunt soluțiile digitale pentru plata facturii.

„În ultimii ani, ne-am concentrat destul de mult pe partea de digitalizare, încă înainte de pandemie, care a pus un accent destul de mare pe digitalizare datorită restricțiilor. În acest moment, da, nu mai sunt restricții, dar în continuare dezvoltăm aceste canale digitale de ajutor pentru client. Primul și cel mai important canal digital pus la dispoziția clientului este contul MyEnel, din care poate accesa foarte multe informații. În primul și în primul rând, poate transmite indexul. În al doilea rând poate să vadă factura când se emite, ce sumă are de plată. Poate să achite, de asemenea, direct factura de energie electrică din aplicație.


Pe de altă parte, poate selecta, de ce nu, o nouă ofertă, sau poate adresa întrebări către colegii noștri de la departamentul Relații cu clienții, de unde aceștia vor prelua solicitările și le vor răspunde”, a declarat Krekan.

Clienții care nu au cont MyEnenl, pot intra în posesia facturii „accesând site-ul factura.enel.ro, unde introducem datele noastre și putem avea acces la factură. Bineînțeles, în cazul în care dorim alte canale de contact, putem fie să scriem pe enel.ro, fie să intrăm în legătură cu un operator, fie pe rețelele sociale. Pentru partea de modalități de plată, menționam mai devreme că putem plăti factura direct din contul MyEnel. Pe de altă parte, avem și alte metode. Una este direct debit, pe care fiecare client îl poate semna cu banca, banii se retrag automat la data stabilită și se vor aloca pe factura de energie electrică. Așa scăpăm de grija plății facturii”.

O altă modalitate de plată este scanarea facturiii la unul dintre aparatele pe care le regăsim în marile centre comerciale sau supermarketuri. „Metoda de plată preferată a clienților noștri este plata din MyEnel, unde aproximativ un milion din clienții noștri achită factura direct din contul MyEnel”, a precizat Ioana Krekan.