Casa visurilor în Timișoara? O poți găsi la Flora Residence!

Casa visurilor în Timișoara? O poți găsi la Flora Residence!

0
DISTRIBUIȚI

Oferta de locuințe de pe piață este foarte mare și variată. Anunțurile curg online și offline, toată lumea construiește și vinde. Tu încotro să o apuci, spre cine să te îndrepți? ? Cum alegi o casă care să satisfacă dorințele, care să devină un cămin pentru familia ta și care să aibă garanția lucrului făcut de meseriași pricepuți?

Prima și cea mai importantă condiție este să te duci către o companie care are experiență în domeniu. Un antreprenor care se gândește să facă și el afaceri în imobiliare, dar nu are experiență și nici nu știe cum e cu construcțiile, e clar că nu vrea altceva decât să prindă ”castana vieții” și mai departe nu-l interesează nimic. Că dacă ești producător de pantofi sau cultivator de rapiță, sigur nu te pricepi la ridicarea unui bloc. Așa că prima condiție este să alegi o companie care cu asta se ocupă, cu construcțiile.

Apoi, următoarea condiție este să te gândești foarte bine ce îți dorești.


Trebuie să ai un plan pentru viitor și să ai o idee despre casa potrivită pentru familia ta. Dacă îți dorești una făcută cu gust, construită bine, corectă ca preț, poziționată potrivit într-o zonă bună, avem o ofertă pentru tine!

Ansamblul de case Flora Residence din zona Ciarda Roșie (Timișoara) este în plină dezvoltare. Există deja case individuale și tip duplex, finalizate sau în faza de construcție, cartierul prinzând contur săptămână după săptămână. Putem spune că deja s-a creat acolo o comunitate de oameni frumoși și de familii care se bucură de case cu dotări moderne, de liniște dar și de accesul către puncte de interes din zonă: platforma Optica, marile supermarket-uri, mijloacele de transport în comun.

Dintre beneficiarii care au ales deja o locuință pe strada Crăițelor, cei mai mulți și-au dorit case unde să-și petreacă tot restul vieții și nu doar ceva de tranziție. Ce a contat în alegere? Calitatea construcției, arhitectura imobilelor și curtile amenajate care arată foarte bine.

Cartierul Flora Residence este unul de referință pentru RPC Group, companie cu experiență de peste 17 ani în domeniu. Secretul menținerii pe piață? Efort de echipă considerabil, începând de la constructori, la echipa de management care se asigură că sunt respectate toate standardele de calitate, până la echipa de vânzări care oferă cea mai bună experiență de cumpărare.

RPC Group este un partener de încredere care oferă prețuri imbatabile pe piată, fără să compromită calitatea. Cele trei principii de bază sunt: prețurile competitive, siguranța locuinței și confortul. Mai multe informații despre companie, proiecte realizate sau în stadiu de execuție, sunt disponibile la telefon 0722 379 545.