Cătălin şi Alexandru Simon s-au întors cu aurul şi de la ADCC...

Cătălin şi Alexandru Simon s-au întors cu aurul şi de la ADCC Macedonia Open. Situaţie neobişnuită în finală pentru fratele mai mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Alexandru Simon / Facebook

Medicii stomatologi din Capitala Banatului continuă să colecteze medalii de pe continent în competiţii de fighting. În weekend, Cătălin şi Alexandru Simon au luat locul 1 în categoriile lor la prima ediţie a turneului ADCC Macedonia Open 2022 – competiţie de grappling.

Sportul care poate fi caracterizat ca „submisson wrestling” a adus numeroase medalii celor doi, precum e şi cazul jiu-jitsului brazilian practicat de ambii.

Ieri, la Skopje, cei doi au avut parte de finale diferite.


Fratele mai mic, Alex a câştigat duelul cu localnicul Slavche Trenkovski la categoria profesionişti +100kg, scor 4-0 la puncte.

În schimb, fratele mai mare, Cătălin, s-a confruntat cu o situaţie neobişnuită la intermediar +100kg. Un sportiv grec i-a spus încă de la proba cântarului că nu e pregătit să lupte cu el.

„Din păcate sau din fericire pentru mine, am câştigat prin abandon. Adversarul meu a abandonat înainte ca lupta să aibă loc. Aşa că am luat aurul… tot un aur este”, ne-a spus Cătălin Simon.

Cei doi sportivi din Timişoara concurează pentru propriul club din oraş ViN Gentlemen’s Fight Club.

Cătălin Simon

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.