Cele mai interesante afișe din Germania, Austria și Elveția, în expoziție la...

Cele mai interesante afișe din Germania, Austria și Elveția, în expoziție la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Nu mai puțin de o sută din cele mai bune afișe din Germania, Austria și Elveția, reunite într-o expoziție anuală a Asociației 100 Beste Plakate, care au ajuns la Timișoara în urma unei colaborări cu Centrul Cultural German și Goethe-Institut din București, poate fi văzută la Faber Community de pe strada Peneș Curcanul nr. 4-5.

Expoziția își propune să facă publice realizări deosebite din domeniul designului de afiș din cele trei țări prin intermediul unui anuar și a mai multor expoziții,  prin prezentarea unor afișe de toate genurile și în toate tehnicile de tipărire.


La competiție participă în fiecare an numeroși designeri grafici, studenți din domeniul designului grafic de la universități de artă și colegii tehnice, agenții, birouri, comisionari precum și centre de printare. Expoziția de la Timișoara prezintă afișele ediției anului 2020, selectate din 1.973 de afișe trimise de 600 de artiști din domeniu. Selecția reprezintă o largă gamă stilistică de design de afișe din țările vorbitoare de limbă germană și prezintă lucrările designerilor profesioniști alături de cele ale studenților.

Expoziția se poate vizita până la data de 5 iunie, de marți până duminică între 15:00 și 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.