Claudiu Dogaru lansează cel de-al treilea său volum de poezii, „Scrisori”

Claudiu Dogaru lansează cel de-al treilea său volum de poezii, „Scrisori”

0
DISTRIBUIȚI

Claudiu Dogaru va lansa cel de-al treilea volum de poezii care poartă titlul de Scrisori, prin intermediul unui eveniment care va avea loc luni, 9 mai, de la ora 18:30, la Joy Pub. Alături de autor, la lansare vor lua cuvântul Marcel Tolcea și Petru Silviu – Văcărescu iar sound designul va fi asigurat de Radu Stoica, Ludovic Varadi, Viorel Screciu, Puiu Popa și Remus Măruță, adică membrii formației timișorene Vest.

Claudiu Dogaru este actor, poet și asistent universitar doctor al Facultății de Muzică și Teatru din cadrul UVT, iar primele două cărți ale lui au apărut sub numele de „În Spatele scenei“ și „Semne“.


Volumul „Scrisori“ are parte de corecturi și coperta a patra realizate de Petru Silviu – Văcărescu, o copertă interioară realizată de Radu Stoica și coperți gândite de Emil Gram.

„Îmi place poezia, în general… am citit foarte multă poezie iar poetul meu preferat este Nichita Stănescu. Am făcut vreo 12 ediții ale manifestării Dor de Nichita… pe care le făceam în 31 martie, de ziua lui Nichita Stănescu. Inspirația mea nu știu cum vine și când. Pur și simplu se întâmplă …și atunci pun mâna pe foaie și creion și notez. Plec de la o idee apoi începe curățarea, lăsatul la dospit… și tot așa. Scriu noaptea când e liniște, atunci sunt cel mai inspirat. La acest volum am plecat de la aceste mesaje pe care le trimitem… nu mai scrie nimeni scrisori. Sunt gânduri… vesele, triste, gingașe… către mama… și altele. Voi mai publica și o a patra carte, care nu va avea parte de lansare și care este «Actorul amator, de la pasiune la artă», o carte inside a Universității de Vest și lucrez deja la următoarea mea carte de poezie. Până atunci vă aștept cu drag la evenimentul de lansare a volumului Scrisori“, spune Claudiu Dogaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.