Schimbări majore în lotul lui CSM Lugoj. Nouă jucătoare s-au despărţit de...

Schimbări majore în lotul lui CSM Lugoj. Nouă jucătoare s-au despărţit de echipa timişeană de volei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj – volei

CSM Lugoj îşi modifică substanţial lotul pentru viitorul sezon. Deocamdată clubul a anunţat doar plecările, deşi arată în acelaşi timp că are deja şi certitudini la capitolul sosiri.


Dintre cele nouă voleibaliste care nu vor mai evolua pe Timiş, nu mai puţin de şase erau jucătoare străine.

CSM s-a despărţit oficial de Bojana Celic Markovic, Petya Barakova, Catarina Kanak, Sara Sakradjia, Dubravka Vukoja, Tanija Sredic, Loredana Filipaș, Patricia Bărbulescu și Andra Badiu-Savu, după un sezon de succes, concretizat cu un loc 5 naţional şi, mai mult, sfeturi continentale în Cupa Challenge.

Altfel, staff-ul condus de Ugljesa Segrt rămâne intact.

„Mulțumim, Blagodaria, Hvala!

Clubul nostru le mulțumește jucătoarelor din sezonul 2021-2022, care au încheiat contractul și astfel se despart de echipa lugojeană. A fost un an cu multe reușite, la care și: Bojana Celic Markovic, Petya Barakova, Catarina Kanak, Sara Sakradjia, Dubravka Vukoja, Tanija Sredic, Loredana Filipaș, Patricia Bărbulescu și Andra Badiu-Savu și-au adus din plin aportul. Pentru acest lucru le aplaudăm și le urăm succes în activitatea viitoare, la cluburile unde vor evolua în sezonul care urmează. Lotul formației noastre este aproape complet, însă despre transferuri vor vorbi la momentul potrivit!

P.S. Staff-ul echipei a rămas în aceeași formulă!”, se arată în comunicatul clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.