Debut reușit pentru The Bandits: trupa a lansat albumul „Povești din pandemie”...

Debut reușit pentru The Bandits: trupa a lansat albumul „Povești din pandemie” cu un concert mișto

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1202666910">

Concertul de lansare a albumului „Povești din pandemie”, materialul discografic de debut al trupei timișorene The Bandits, le-a prilejuit spectatorilor de la Casa Del Retro o seară cât se poate de agreabilă, care a fost colorată de o serie de elemente mișto. Atu-urile formației timișorene se regăsesc în sonoritățile balkan rock dublate de texte șăgalnice și o prezență scenică fără cusur. Drept urmare, compozițiile bine închegate în care se simt arome și din alte stiluri muzicale, prind bine la public iar amalgamul acesta reușit nu are cum să te lase indiferent.

Concertul a debutat în forță cu piesa „Țuică de Banat”, pe parcursul căreia solistul Răzvan Munteanu le-a oferit celor prezenți spre degustare o veritabilă sticlă cu prețiosul lichid, iar pe ecranele din spatele scenei spectatorii au putut viziona videoclipul filmat la Muzeul Satului Bănățean în care apar Claudiu Dogaru, Jasmina Mitrici, Ionuț Pîrvulescu sau Virgil Vancea. Solistul The Bandits, Răzvan Munteanu a reușit și de această dată să creeze o interactivitate cât se poate de benefică cu publicul, iar intervențiile sale dintre melodii au avut darul de a înveseli atmosfera. La cei 22 de anișori ai săi, chitaristul formației, Sorin Stroie, a urcat pe scenă pentru prima oară și a prezentat la un moment dat o piesă proprie, spre deliciul asistenței. Clăparul Francis Mozes este fără îndoială „cireașa de pe tort” în componența The Bandits, prestația sa fiind remarcată pe deplin de cei prezenți, inclusiv în momentul special al evenimentului în care acesta a surprins asistența cu o intervenție solo. Nu în ultimul rând, basistul Tibor Aranyi și tobarul Alexandru Munteanu au contribuit și ei din plin la bunul mers al lucrurilor, iar aplauzele de final au demonstrat că The Bandits este o formație de care vom mai auzi tot mai des în viitorul apropiat.

Albumul de debut al formației The Bandits a fost lansat pe platfomele digitale și cuprinde melodiile „Taxe și impozite”, „Era digitală”, „Băiat talentat” (alături de Tase Pârvu), „Țuică de Banat”, „În grădină”, „Revoluția iubirii”, „Pisica” și „Lângă tine”.

Foto: Casa del Retro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.