Detalii șocante. Criminalul din Arad s-a plimbat cu cadavrul iubitei în portbagajul...

Detalii șocante. Criminalul din Arad s-a plimbat cu cadavrul iubitei în portbagajul mașinii

0
DISTRIBUIȚI

Boné Ferenc, arădeanul care și-a ucis iubita acum mai bine de o săptămână, a fost prins joi, iar acum ies la iveală detalii macabre. Conform observatornews.ro, bărbatul le-a spus anchetorilor că nu este un criminal ca ceilalţi, ci un suflet pierdut.

Şi-a ucis iubita în zona cascadei Vălul Miresei, în județul Cluj, după s-au plimbat pe munte şi au privit împreună stelele. Spune că şi-ar fi dorit să rămână acolo, alături de ea, pentru totdeauna, dar tânăra a vrut să se întoarcă acasă pentru că era târziu. A strâns-o de gât, crezând că aşa o s-o ţină lângă de el. Apoi, i-a băgat cadavrul în portbagajul maşinii. Pe drum, spune el, a oprit de mai multe ori ca să o ţină în braţe. După câteva zile, a decis s-o arunce pe un câmp, printre gunoaie, lângă un sat din Bihor.

Criminalul a fost capturat la cinci zile de la odioasă crimă.


Se ascundea într-un vagon de marfă dezafectat, lângă gara din Oradea. Geanta victimei a fost găsită în portbagajul maşinii criminalului, lângă un prelungitor şi o rolă de bandă adezivă. Pe banchetă erau un sac de dormit roz, dar şi o trusă de prim-ajutor.

În marfarul dezafectat, criminalul îşi improvizase un pat din bucăţi de polistiren şi se învelea cu un izopren. Cineva i-a recunoscut maşina parcată în zonă, chiar dacă nu mai avea numărul de înmatriculare în faţă, şi a sunat la 112.

Boné Ferenc a povestit că a fost marginalizat şi dat afară de la universitate în urmă cu doi ani pentru că şi-a bătut fosta iubită. De-atunci, s-a luptat cu depresia, accentuată şi de faptul a fost nevoit să se izoleze în pandemie. În toamnă, a început o relaţie cu Molnár Beáta şi mergeau împreună a terapie. Spune că a ucis o din prea multă dragoste, invidios pe viaţa socială activă pe care iubita lui o avea.

Nu sunt singurele detalii care arată fixaţia sa bolnavă, mai relatează observatornew.ro. Individul își punea iubitele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, iar dacă nu respectau, devenbea violent. Victima avea 30 de ani, era doctorant şi lucra ca asistent universitar.

Criminalul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și ar putea fi condamnat la cel puțin 20 de ani de închisoare.

Sursa foto: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.