Doi părinți din India își dau fiul în judecată pentru că nu...

Doi părinți din India își dau fiul în judecată pentru că nu le-a dăruit un nepot

0
DISTRIBUIȚI

Un cuplu din statul Uttarakhand, din nordul Indiei, a deschis acțiune în instanță împotriva fiului și a norei deoarece aceștia nu au făcut niciun copil în șase ani de căsătorie, anunță BBC.

Sanjeev și Sadhana Prasad, în vârstă de 61 și 57 de ani, spun că și-au consumat toate economiile pentru a-și crește fiul, plătind pentru pregătirea sa de pilot, precum și pentru o nuntă fastuoasă.

Ei cer despăgubiri în valoare de aproape 650.000 de dolari dacă nu se va naște niciun nepot în decurs de un an.

Procesul extrem de neobișnuit a fost intentat pe motiv de „hărțuire psihică”.

Prasad a declarat că și-a cheltuit toate economiile pentru fiul său, trimițându-l în SUA în 2006 pentru a urma cursuri de pilotaj, cu 65.000 de dolari.

El s-a întors în India în 2007, dar și-a pierdut locul de muncă, iar familia sa a fost nevoită să îl susțină financiar timp de mai bine de doi ani, relatează Times of India.

Shrey Sagar, în vârstă de 35 de ani, a obținut în cele din urmă un loc de muncă ca pilot.


Părinții săi spun că au aranjat căsătoria sa cu Shubhangi Sinha, acum în vârstă de 31 de ani, în 2016, în speranța că vor avea un „nepot cu care să se joace” în timpul pensionării lor.

Părinții spun că au plătit pentru o recepție de nuntă într-un hotel de cinci stele, o mașină de lux în valoare de 80.000 de dolari și o lună de miere în străinătate.

„Fiul meu este căsătorit de șase ani, dar ei încă nu plănuiesc un copil. Cel puțin dacă vom avea un nepot cu care să ne petrecem timpul, durerea noastră va deveni suportabilă”, a declarat Prasad.

Avocatul cuplului, AK Srivastava, a explicat pentru The National de ce a fost deschis procesul.

„Este visul oricărui părinte să devină bunic. Ei așteptau de ani de zile să devină bunici”, a spus avocatul.

Cererea cuplului va fi analizată de instanță pe 17 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.