Expoziție de pictură cu Gina Bocai: „A message from Heaven“

Expoziție de pictură cu Gina Bocai: „A message from Heaven“

0
DISTRIBUIȚI

Vernisajul expoziției „A message from Heaven“ a artistei Gina Bocai va avea loc marți, 10 mai 2022, de la ora 18:30, la galeria Art-Hoc din Piața Unirii nr. 6, iar aceasta poate fi vizitată până în 17 mai, de luni până vineri, de la 16 la 19.

„A message from Heaven” este cea mai recentă expoziție pe care artista Gina Bocai o aduce pe simeze în fața publicului. Discursul artistic este inspirat din ultimul proiect grafic, pictural și spiritual pe care artista l-a făcut în rol de terapeut și anume setul de carduri oracol „Mesaje Divine de la Îngeri, Arhangheli și Maeștrii Înălțati”. Noutatea acestor lucrări vine din faptul că fiecare lucrare are inserat cardul care a inspirat-o. Mesajele pe care artista le transpune pe pânze sunt transmise că repere și îndrumări cu o energie de vibrație înalta, pe care publicul este liber să le urmeze sau nu. De aici și scopul acestei expoziții, și anume, acela de a-i reaminti privitorului că este liber să aleagă. În opinia artistei, Raiul este o energie, o stare, o frecvență de o anumită vibrație și nu un loc fizic, fiecare dintre noi fiind capabil să îl creeze în inima și în viață sa. Publicul larg este invitat să privească lucrările expuse cu inima deschisă, să simță emoția și energia transmise prin ele și să își permită să primească ceea ce este de folos și sufletului, nu doar privirii.

Gina Bocai s-a născut în 1982 la Caracal.


Actualmente trăiește și lucrează în Timișoara. A absolvit Fizică – Informatică la Facultatea de Științe din cadrul Universității din Craiova în 2006. După 11 ani de practicare a designului grafic a hotărât să facă o schimbare și în 2016 a absolvit Facultatea de Design, secția de Design de Produs, din cadrul Universității Tibiscus din Timișoara. Unul dintre mediile preferate de exprimare este pictura. De-a lungul timpului a organizat diverse evenimente culturale și caritabile în cadrul cărora a promovat tinerii artiști, iar pe plan personal este la a douăsprezecea expoziție personală de pictură. În timp Gina a ales calea dezvoltării personale prin diverse căi spirituale, lăsându-se călăuzită de îngeri atât ca terapeut, ca mamă și soție, dar și pentru ceea ce expune pe pânzele sale.

Art-Hoc este un spațiu de proiecte artistice aflat în centrul Timișoarei, în care se întâlnesc artiști și iubitori de artă. În 31 octombrie 2019 și-a deschis porțile pentru public ca o alternativă perfectă pentru cei care doresc un loc central în care să creeze sau să expună. Un hub sau un spațiu de artă contemporană în care se desfășoară activități culturale, precum: proiecte expoziționale, lansări de carte, performance, workshopuri. Începând cu anul 2020, creează punți culturale prin colaborări cu alte galerii și spații culturale, pentru a migra arta prin expoziții itinerante și pentru a susține și promova și tinerele talente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.