Road Patrol MC Romania Bikers Festival a anunțat primele formații pentru ediția...

Road Patrol MC Romania Bikers Festival a anunțat primele formații pentru ediția din acest an și o tombolă specială al cărei premiu este o motocicletă

0
DISTRIBUIȚI

Ediția din acest an a Road Patrol MC România Bikers Festival va avea loc în perioada 17-19 iunie la Poligonul AJVPS Timișoara, lângă Pădurea Verde, unde publicul este așteptat cu muzică live, bere rece, concursuri, paradă moto și o tombolă specială.

„Dacă am putea da timpul înapoi, Bilă ar sta din nou la poartă împărțind brățări. Dacă am putea da timpul înapoi, am avea multe de povestit despre locurile pe unde ne-au purtat motocicletele. Din păcate nu putem dar avem amintirea lui și o Kawa care zace sub praf într-un garaj. De aici a venit și dorința noastră de a da șansa altcuiva să adune povești frumoase în șaua ei și astfel Kawa va deveni premiul la Tombola festivalului nostru în memoria lui Armășoiu Cristian sau mai simplu, Bilă“, spun organizatorii festivalului.

Printre primele nume anunțate pentru ediția din acest an se numără și norvegienii de la Vulture Industries. Trupa provine din orașul Bergen, care este renumit pentru scena vibrantă din zona rock și metal. Înconjurat de fiorduri și munți, acest loc frumos și ploios ar putea fi ascoiat cu scena black metal de marea majoritate a lumii, dar cei de la Vulture Industries vin dintr-un „suflu“ diferit. Cel de-al treilea material discografic al formației, „The Tower”, explorează sound-uri care conțin elemente progresiv, experimental, industrial, doom, extrem și chiar armonii simfonice într-un amalgam care ar putea fi catalogat în mod convenabil „Avant-Garde Metal“. Trupa s-a format în 1998 și după o serie de schimbări de componență au devenit Vulture Industries în 2003, primul material discografic oficial care a făcut furori în rândul fanilor numindu-se „The Benevolent Pewn”.


Mai apoi, „The Dystopia Journals” (2007), „The Malefactor’s Bloody Register” (2010) și „Stranger Times (2017) au reușit să beneficieze de un succes deosebit în rândul melomanilor. Dealtfel, norvegienii au o legătură destul de strânsă cu țara noastră colaborând de mai multe ori cu artistul Costin Chioreanu și cu timișoreanul Edmond „Hupogrammos“ Karban.

Formația timișoreană Imund va susține un concert în cadrul festivalului

O altă trupă confirmată pentru ediția din acest an a evenimentului este Imund. Formația este alcătuită din Ovidiu Takacs „Bulbuc” – voce, Daniel Marghiloman „Tzutzi” – chitară. Mircea Leuca „Rockerul” – tobe, Florin Badara „Ozzy” – chitară și Daniel Petreus „Watcha” – chitară bas iar fiecare dintre membrii a activat de-a lungul timpului în diferite proiecte. Primul concert al formației a avut loc recent la Faber, în deschiderea celor de la Implant pentru Refuz.

„Tombola a fost lansată în data de 16 mai, la fix trei ani de la moartea lui Bilă, care a decedat în urma unei boli despre care nici medicii nu știu foarte multe. Motocicleta a fost ultima lui motocicletă cu care s-a dat, un ZZR 1100 din 1992. Despre aceasta, Bilă ne-a zis când am mers in Grecia că «e o mizerie de motor… că nu prinde decât 285». Motocicleta a fost cumpărată de către noi de la moștenitori. A fost dusă la mecanic să fie făcută funcțională, fiindcă a stat foarte mult timp. Am decis s-o oferim cadou la tombola specială din acest an“, au mai precizat organizatorii evenimentului. Biletele pentru această tombolă pot fi achiziționate aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.