Firmele timișene, invitate să participe la Târgul Internațional de Agricultură de la...

Firmele timișene, invitate să participe la Târgul Internațional de Agricultură de la Novi Sad

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș lansează o invitație firmelor timișene interesate, care doresc să participe la misiunea economică de vizitare a Târgului Internațional de Agricultură de la Novi Sad, sâmbătă, 21 mai 2022, când are loc și deschiderea oficială a manifestării.

Organizat în perioada 21-27 mai 2022, târgul este considerat cel mai mare eveniment de afaceri agricole din Serbia și unul dintre cele mai importante din Europa.


Evenimentul reprezintă simbolul celui mai vechi târg din Serbia, Novi Sad devenind un orașde prestigiu pentru prezentarea și dezvoltarea agriculturii. Ajuns la cea de-a LXXXIX-a ediție, târgul reunește cele mai importante companii din domeniul producției agricole, al utilajelor și al creșterii bovinelor. Vor fi prezentate cele mai moderne utilaje și tehnologii agricole, animale cu valoare genetică deosebită și produse ale  industriei alimentare.

Costul participării este de 250 lei +TVA/persoană pentru membri CCIAT și 300 lei+ TVA/persoană pentru firmele care nu sunt membre, suma incluzând transportul până la Novi Sad și retur, intrare și vizitare expoziție și asistență CCIAT pe durata deplasării.

Înscrierile se fac la nr. telefon 0372 185 285 sau adresa de  e-mail lbarbu@cciat.ro, unde se pot obține și alte detalii. Termenul de confirmare pentru participare este data de 16 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.