FLAGRANT Prostituată, sex oral lângă un bloc din Timișoara. Momentul, filmat de...

FLAGRANT Prostituată, sex oral lângă un bloc din Timișoara. Momentul, filmat de un locatar UPDATE Anunțul Poliției Timiș

10
DISTRIBUIȚI

 

Locatarii din zona Aradului din Timișoara au o problemă tot mai mare cu prostituatele care-și fac veacul în zonă. ”Stau pe lângă chioșcul de ziare. Nu au nici rușine și au un un tupeu incredibil. Clienții vin și pleacă întruna, iar zona a devenit una tot mai periculoasă. Iluminatul public când merge, când nu. Și asta le convine fetelor care își rezolvă clienții acolo”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, unul dintre cei care stau în zonă.

Acesta a filmat un astfel de moment, acum câteva seri, în spatele unuia dintre blocuri de pe strada Valeriu Alaci.


În parcare, o prostituată stă pe locul din dreapta al unei mașini și face sex oral cu un bărbat care stă cu pantalonii-n vine, în picioare. Cei doi nu au nicio problemă chiar dacă sunt chiar sub stâlpul de iluminat public și oricând putea să apară cineva.

IMAGINI INTERZISE PERSOANELOR SUB 18 ANI

UPDATE 1 Poliția Timiș a anunțat că agenții din cadrul Secției 5 Urbane Timișoara ”s-au sesizat din oficiu în vederea identificării persoanelor și luarea măsurilor legale care se impun.În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana de sex masculin, respectiv un bărbat de 34 ani, din municipiul Timișoara, acesta fiind sancționat contravențional cu 1.000 de lei pentru săvârși4ea în public de acte și gesturi obscene de natură să provoace indignarea cetățenilor, conform art.2 pct.1 din Legea 61/1991”.

10 COMENTARII

  1. După cum se poate vedea din imagini , individul e un „ubărist ” care , după ce a JEFUIT clienții cu tariful dinamic, a mers și el să se desfete puțin pe spațiul public , bravo ubăriștilor se pare că sunteți la fel de nesimțiți ca și acele prostituate , pardon ” escorte ” ….

  2. insa reglementat strict, cu verificari de sanatate, impozite la incasari, etc Dar cum Parlamentarii nostri prefera nivelul promiscu, prietenii cu interlopii ce controleaza domeniul cu traficul de fete inuman si ultrapenal , nU vor legalizarea controlata si civilizata.De la POLITIC porneste răul in RO.

  3. „politia timis” (ce o mai fi si aia) stie foarte bine de zeci de ani ce e in aradului. putem spune ca e cel putin complice la ce se intampla. asta cu declaratiile e ruj pe porc. ruie statului roman, SUNTETI DEGEABA, si criminali, pe langa.

  4. Yoyo : „decat taximetristii intre ei”, mai bine o facem pe coana ma’ta sau pe fita posta, noi astia taximetristii. Date-n gatu’ ma’tii ce treaba are un sclav muber ca da muie cu noi taximetristii?
    Marsh in mortii „tei” la tara, taranule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.