Fritz, mesaj tăios pentru Tabără: „Trebuie să-şi arate apartanenţa la această conducere...

Fritz, mesaj tăios pentru Tabără: „Trebuie să-şi arate apartanenţa la această conducere şi în voturile sale în consiliul local”

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz a avut la conferinţa de presă de azi un anunţ între „politică şi administraţie” la adresa viceprimarului liberal Cosmin Tabără. Anunţul edilului Timişoarei vine după ce în ultima perioadă mai multe proiecte importante au căzut din cauza opoziţiei din interiorul Consiliul Local.

„Am luat act de mai multe voturi în Consiliul Local Timişoara în ultimele luni şi am avut o discuţie cu domnul viceprimar Tabără, pe care-l apreciez, dar i-am transmis că aşteptarea mea de la un viceprimar care conduce într-o bună parte aparatul primăriei, trebuie să-şi arate apartanenţa la această conducere şi în voturile sale în Consiliul Local.


Şi că mă aştept ca domnul viceprimar să susţină proiectele administraţiei în Consiliul Local. Şi dacă în viitor această susţinere nu se materializează, că nu e doar una care se dă doar din vorbe, îmi rezerv dreptul să schimb felul în care sunt delegate atribuţiile mele la viceprimari. Cred că e important pentru igiena administrativă în Primăria Timişoara să fim o echipă de conducere în care aparatul să aibă încredere şi în care să nu apară constant impresia că lucrăm în două echipe diferite. Pentru că există un singur aparat de specialitate, al primarului, condus de primar, iar atribuţiile delegate viceprimarilor funcţionează pe baza încrederii şi de aceea voi fi foarte atent cum se va materializa această susţinere pentru aparatul administrativ în viitor”, a subliniat Fritz.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.