Locuitorii comunei Ghiroda care nu au grijă de spațiul verde pot fi...

Locuitorii comunei Ghiroda care nu au grijă de spațiul verde pot fi sancţionaţi

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Ghiroda a anunțat că cetățenii din comună care nu au grijă de spațiul verde din fața casei pot fi sancționați. Inițial, aceștia vor primi somații, pentru ca apoi să se treacă la amenzi dacă e cazul.

În același timp, locuitorii din Ghiroda și Giarmata Vii, localitățile aparținătoare comunei, pot apela la serviciile contrac cost ale ADP Ghiroda.

„Pentru că împreună înfrumusețăm comuna, toți cetățenii din Ghiroda și Giarmata Vii trebuie să se asigure că zona verde de la limita proprietății lor și până la carosabil este curată și îngrijită.


Această obligație este întărită prin H.C.L. 06/2017, art. 21, iar nerespectarea ei constituie contravenție”, se arată în anunţul Primăriei Ghiroda.

Poliția Locală Ghiroda va face verificări în acest sens încă de luni și aplică în primă fază somații, iar ulterior sancțiuni acolo unde este cazul. „Locuitorii care nu au timpul sau posibilitatea de a se ocupa de acest lucru, pot apela la serviciile ADP Ghiroda. Prestarea serviciului de întreținere a spațiului verde din fața casei se realizează contra cost, pe intervenție sau sub formă de abonament”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.