Incendiu de proporţii la ieşirea din Timişoara – o hală cuprinsă de...

Incendiu de proporţii la ieşirea din Timişoara – o hală cuprinsă de flăcări UPDATE Incendiu pe 400 de metri pătrați

0
DISTRIBUIȚI

 

Pompierii militari din Timişoara au intrat în această după amiază în alertă după ce un apel la 112 a anunţat izbucnirea unui incendiu de proporţii. Conform primelor informaţii este vorba de un depozit aflat la intrarea în Ghiroda, lângă Timişoara, unde sunt depozitate echipamente care sunt de închiriat.

Din fericire, hala respectivă este într-o zonă relativ izolată şi nu există riscul de extindere. La faţa locului au fost trimise nu mai puţin de şapte echipaje de pompieri pentru a limita incendiul. Fumul poate fi observat şi din Timişoara de la mulţi kilometri distanţă.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE ISU Timiș a transmis că apelul la 112 a venit la ora 15:35, pompierii fiind solicitați să intervină „pentru stingerea unui incendiu la o hală în care sunt depozitate scule, pe Calea Dorobanților din Timișoara”.

„La fața locului intervin pompierii militari cu 9 autospeciale de stingere, două autospeciale de salvare și lucru la înălțime și o autocisternă de 30.000 de litri cu apă.


Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 400 mp. În acest moment, incendiul este localizat și nu mai există posibilități de propagare la vecinătăți. Pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului. Din fericire, până in acest moment nu s-au înregistrat victime”, a transmis ISU Timiş.

Foto: Ghiroda Merită Mai Mult / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.