JazzyBIT a lansat un nou videoclip înaintea concertului de prezentare a albumului...

JazzyBIT a lansat un nou videoclip înaintea concertului de prezentare a albumului „Drive”

0
DISTRIBUIȚI

Cu câteva zile înainte de concertul de lansare a celui de-al treilea material discografic JazzyBIT, muzicienii timișoreni au lansat un nou videoclip.

„Dragi prieteni, lansăm primul clip dintr-o serie numită «JazzyBIT on.set»! Începem cu piesa «Clap», prima piesă pe care am compus-o pentru noul nostru album «Drive». Sesiunea live a fost filmată în februarie la on.set.hdv în Timișoara (mulțumim frumos Valentin Solomie). De filmare s-au ocupat Amalia Gaiță și Cristina Precupas iar de înregistrare Cristian «Sol Faur» Popescu (Consonance Studio). Mulțumim frumos și lui Andrei Jumugă, Radu & Bogdan Racz pentru ajutor“, au transmis membrii formației timișorene.

JazzyBIT va susține un concert de lansare a celui de-al treilea album discografic, „Drive”, evenimentul urmând să se desfășoare joi, 26 mai, de la ora 20, la Cinema Victoria, recent reinaugurat.


Conceptul grafic și coperta albumului au fost create de Ovidiu Hrin, iar albumul a fost compus pe întreaga perioadă a anului 2020 și a fost înregistrat în luna mai a anului trecut la studioul SuperSize Recording din Budapesta, fiind mixat la The Bunker Studio în Brooklyn, New York, de către John Davis, producător ce a câștigat în 2019 premiul Grammy pentru cel mai bun album de jazz instrumental.

Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe) au susținut primul lor concert în data de 2 februarie 2012, iar doi ani mai târziu au lansat albumul de debut „Touch the Sky”, în sala de concerte a Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timişoara. Cel de-al doilea material discografic din cariera trupei, „Horizon“, a fost lansat tot în data de 2 februarie dar în 2016.De-a lungul anilor timișorenii au câștigat mai multe premii și au concertat în țări precum Coreea de Sud, Lituania, Serbia, Cehia, Franța, Ungaria sau Statele Unite ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.