Juniorii mari ai lui SCM Politehnica luptă pentru titlul naţional. Turneul final...

Juniorii mari ai lui SCM Politehnica luptă pentru titlul naţional. Turneul final începe mâine la Bacău

0
DISTRIBUIȚI

Juniorii 1 ai lui SCM Politehnica participă de miercuri, 25 mai, până duminică, 29 mai, la Turneul Final Valoare al Campionatului Național. Turneul care va decide campioana reunește cele mai valoroase opt echipe din țară și are loc în Bacău, pe teren neutru.

Handbaliștii alb-violeţi fac parte din Grupa 2 și vor juca în ordine cu: CSS 2 Baia Mare, miercuri, la 16.45, cu CSM București, joi, 18.00, și cu CSS Odorheiu Secuiesc, vineri, la ora 18.00.

Primele două clasate se califică în semifinale.


Din cealaltă serie fac parte CSU din Suceava, CS Medgidia, Potaissa Turda și CSM Focșani.

„Am ajuns la turneul final după un sezon dificil pentru fiecare jucător, dar cu o foame de performanțe la fel de mare ca la început. Vom aborda competiția etapă cu etapă, pentru că este un turneu lung, cu cinci meciuri în cinci zile, un turneu în care fiecare detaliu contează și se poate întâmpla orice. Dacă vom continua pe aceleași principii, același stil și același spirit de echipă, ne putem bate pentru medaliile de aur, dar cel mai important este să nu ne pierdem identitatea pe care am construit-o până acum”, a declarat Gonzalo Tajuelo, antrenor SCM Politehnica Timișoara J1.

Juniorii lui SCM Poli au victorii pe linie în acest campionat, opt în prima fază a campionatul și tot opt în faza secundă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.