Lansare de carte cu momente artistice inedite. Claudiu Dogaru a ajuns la...

Lansare de carte cu momente artistice inedite. Claudiu Dogaru a ajuns la cel de-al treilea volum de poezii

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2092459016">

Claudiu Dogaru a lansat cel de-al treilea volum de poezii, numit Scrisori, prin intermediul unui eveniment care a avut loc luni seara la Joy Pub, unde un public numeros a beneficiat de o seară agreabilă care a inclus o serie de momente interesante.  Marcel Tolcea și Petru Silviu – Văcărescu au delectat asistența cu speech-uri mișto primite cu aplauze sincere iar actorii Nana și Ilior au recitat la fața locului câteva din poeziile incluse în acest volum, după care fundalul sonor a fost colorat de recitalul formației Vest, alcătuită din Radu Stoica, Ludovic Varadi, Viorel Screciu, Puiu Popa și Remus Măruță.

Claudiu Dogaru este actor, poet și asistent universitar doctor al Facultății de Muzică și Teatru din cadrul UVT, iar primele două cărți ale lui au apărut sub numele de „În Spatele scenei“ și „Semne“. Volumul „Scrisori“ , apărut la editura Eurostampa, are parte de corecturi și coperta a patra realizate de Petru Silviu – Văcărescu, o copertă interioară realizată de Radu Stoica și coperți gândite de Emil Grama.

„A fost o seară fantastică și m-am simțit fabulos, cu atâția oameni deosebiți. Le-aș dori tuturor celor care fac artă să aibe noroc de un public cum am avut eu. Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să scot această carte și celor care au făcut ca acest eveniment să fie unul memorabil“, ne-a declarat Claudiu Dogaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.