Lovitură pentru mafia imobiliară din Giroc. Mueen Al Shawish, trimis rapid în...

Lovitură pentru mafia imobiliară din Giroc. Mueen Al Shawish, trimis rapid în judecată de DNA

5
DISTRIBUIȚI

Manevră fulger al DNA în cazul de corupție de la Giroc: la nici trei săptămâni după ce a fost arestat preventiv, Mueen Al Shawish „Mimo” a și fost trimis în judecată.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au scris că „în perioada 16 noiembrie 2021 – 07 aprilie 2022, inculpatul i-ar fi promis unui funcționar din cadrul primăriei comunei Giroc, județul Timiș (martor în cauză) diferite sume de bani în legătură cu exercitarea unor atribuții de serviciu.


Concret, inculpatul i-ar fi promis martorului suma de 40.000 euro pentru eliberarea a două adeverințe din care să rezulte în mod nereal că două parcele de teren (de 7.882 mp și de 6.529 mp) fac parte din intravilanul localității, deși acestea figurau în realitate în extravilan, precum și suma de 50.000 euro pentru obținerea documentației necesare construirii unui ansamblu de locuințe (certificat de urbanism, autorizație de construire, etc.) care urma să se realizeze pe un teren în suprafața de 6.600 mp, situat pe raza aceleiași comune”.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Timiș cu propunere de a se menține măsura preventivă dispusă în cauză, adică arest pentru Mueen Al Shawish.

În același dosar era suspect și omul de afaceri Pascu Minda, însă procurorii au disjuns cauza, investigațiile continuând.

5 COMENTARII

  1. Și Vartosul doar ce a anunțat neamurile, scuze, angajații din primărie, că a hotărât „stop joc” și cine nu e de acord să își caute de lucru. Are 500 metri nou asfaltați pe așa zisa centura și postează pe fb de parca a făcut o autostradă suspendata. Mai lepre că în Giroc nu găsești niciunde.

  2. Serios….pai Mimo nu făcea nimic fara Puiu :))))
    Și Vârtosu….ăla e de umplutura la primărie. Abia aștepta momentul sa intre la putere. Vai de viata noastră ce o fi in Giroc in viitorul apropiat…..poliția locală e degeaba, poliția comunală la fel, in primărie fac învârteli cu proprietățile statului , și nu numai…..mai lipsesc interlopii sa ceară taxe de protecție și eu totul a la carte!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.