Mai multe străzi din Timișoara, fără apă caldă temporar, pentru efectuarea unor...

Mai multe străzi din Timișoara, fără apă caldă temporar, pentru efectuarea unor lucrări de infrastructură

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a transmis că, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană – Etapa II”, va fi întreruptă furnizarea apei calde de consum, în data de 24 mai 2022, de la ora 08:00 până la ora 18:00, la punctele termice Plevna și Madgearu.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Brașov, Filaret Barbu, Mihai Viteazu, Tudor Vladimirescu, 16 Decembrie 1989, Caraiman, Gh.


Doja, Plevna, Remus, 1 Decembrie, Virgil Madgearu.

„La finalizarea lucrărilor poate aparea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde de consum în scopuri menajere, până la limpezirea acesteia. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului”, mai spune comunicatul Colterm.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.